Rådgivning​

Bliv klædt på til at tackle udfordringer på en god måde

Konsulentydelser, oplæg, & rådgivning om selektiv mutisme

Mange af os oplever at komme til kort, når vi ikke kan få en tryg relation til den helt tilbagetrukne. Måske kommer vi til selv at optrappe en konfliktsituation ved f.eks., at hæve stemmen eller insistere på krav, også der hvor vi måske ikke selv opfatter, at vi har stillet krav.

Som neuropædagogisk konsulent tilbyder jeg håndteringsforløb, og specialrådgivning, hvor jeg samler, udvikler, bearbejder og deler ny viden inden for social- og specialundervisning. Dette fokus er på effektive tilgange og metoder, der kan forbedre rådgivnings- og udredningsarbejdet i kommuner, institutioner og lignende. Jeg bidrager også til at støtte faglige vidensmiljøer inden for selektiv mutisme og angst.​

Vigtigt at bemærke, at jeg ikke udfører behandling eller intervention, da dette er en opgave for kommunerne. Jeg hjælper derimod med at informere om de bedste tilgange og indsatser for at styrke rådgivnings- og udredningsarbejdet i disse områder.

Som neuropædagogisk konsulent med speciale i angst/selektiv mutisme tilbyder jeg desuden også oplæg om selektiv mutisme, herunder faglig sparring og vidensdeling. Netop denne lidelse har jeg oparbejdet et stort fagligt kendskab til, som jeg nu deler ud til relevante faggrupper. Læs mere om min rådgivning om selektiv mutisme herunder.

Oplæg, sparring og vidensdeling til fagpersonale

Ønsker du at ruste dine medarbejdere fagligt med en grundlæggende forståelse for selektiv mutisme? Eller vil du brede kendskabet til selektiv mutisme i en hel kommunal afdeling?

Med adresse i Vejle kommer jeg nemt og hurtigt ud til faglige oplæg i byer som Kolding og Aarhus, men jeg kører gerne rundt i hele Danmark for at dele ud af min faglige erfaring og indsigt. Har du og dine kollegaer berøring med mennesker, der er tavse og/eller angste? Så styrk jeres faglighed med rådgivning om selektiv mutisme.

Jeg tilpasser min rådgivning og undervisning til jeres behov

Selektiv mutisme er en relativt ukendt lidelse til trods for, at mange børn rammes af den i løbet af deres førskole- eller skoletid. Dette ønsker jeg at ændre på. Derfor tilbyder jeg faglig rådgivning om selektiv mutisme, og jeg kan tilpasse et forløb til netop din arbejdsplads eller medarbejdergruppe. Min rådgivning kan både tage form som oplæg, temadage og sparring, og den kan tilpasses, hvis I ønsker at have et særligt fokus. Det kunne fx forskellige temaer såsom “Autisme & selektiv mutisme” eller "selektiv mutisme og forebyggelse af skolefravær”.

I, fagpersoner, spiller en helt særlig rolle i forhold til børn og unges udvikling, deresmentale helbred og trivsel. I tilbringer hver dag timevis med børnene, og det er derfor vigtigt og prisværdigt, når I ønsker at tilegne jer ny viden, så I kan imødekomme de mange problemstillinger, I kan stå over for.

Stærke færdigheder kommer ikke af sig selv, men med de rigtige redskaber og ny viden, kan vi i et fællesskab og tværfagligt forum støtte børn og unge med selektiv mutisme og deres udvikling.

Bestil neuropædagogisk oplæg eller rådgivning om selektiv mutisme her

Ønsker du at booke et oplæg om selektiv mutisme? Så kan du altid ringe eller skrive til mig. Jeg tager også gerne en uforpligtende snak om, hvad du ønsker at få ud af oplægget eller de faglige dage, så jeg kan tilpasse et forløb til jer.

Udbytte

Gennem en faciliteret proces får I​

  • En grundig viden samt indføring i tilgangen for hele personalegruppen
  • En faciliteret proces hvor I undersøger jeres børnesyn, og får hjælp til at lave perspektivskiftet fra tænkningen "Vi kan hvis vi vil" til "vi vil, hvis vi kan".
  • En opmærksomhed på jeres sprogbrug og blik for hvordan handlemuligheder kan åbne sig op, ved at ændre Jeres narrativer om den enkelte
  • Konkrete handlemuligheder før, under og efter en eskaleret situation.
  • Støtte til en moden institutionskultur, hvor I tør 'gå til' hinandens praksis og finde nye veje.
  • Inspiration til at skabe en evalueringskultur hvor I undgår at gribe til uhensigtsmæssige metoder og gøre det samme igen og igen imens I forventer et nyt resultat.

Rammen og omfanget for oplægget tilrettelægges ud fra Jeres aktuelle behov.​

Priser ekskl. moms (mulighed for betaling via ean.nr.)​

Kørsel beregner jeg efter statens laveste takst for kørsel i bil 2024, som er 2,19 kr. pr. km. Broafgifter 199 kr. pr. tur

Rådgivning til fagprofessionelle

Jeg tilbyder rådgivning af grupper og til individuelle (kommuner, institutioner, ppr, viso, mv.). Rådgivning kan være som et led i overgange, omstillinger, skolefravær, vidensdeling, mm. 2.399 kr. ekskl. moms. pr. time​

Oplæg

Jeg kommer ud til jer med et oplæg om selektiv mutisme.

Oplægget kan formes efter jeres ønske.

15.150 kr. ekskl. moms. (2-3 timer inkl. pauser dertil 2 timer forberedelse)​

Kontakt Maya Thorup

Skriv til mig på kontakt@s-elektivmutisme.dk

eller ring på telefon: ​25 63 16 34

Info

Strandgaardsvej 36, 7120 Vejle Øst

CVR: 41651733

Erfaring

18 års erfaring med psykriati/social- og specialpædagogik​​​