Familiebaseret individuelt-forløb

Du behøver ikke en diagnose for at opstarte i et behandlingsforløb, blot symptomer på selektiv mutisme.


Gratis* førstegangs samtale - denne samtale vil altid være den første samtale, inden et forløb opstartes.

En dybdegående samtale med Jer, om Jeres udfordringer, Jeres hverdag, Jeres erfaringer fra fortiden og ønsker for fremtiden afklares. Vi indsamler informationer helt fra graviditet og frem til d.d for at kunne skræddersy et forløb tilpasset Jeres familie.

Både Maya og Cindie deltager i samtalen, dette har vi valgt for at fagligheden indenfor pædagogik, sygepleje og psykologi sættes i spil. 

Samtalen vare ca. 75-90 min.


Efter førsteganssamtalen kan man vælge forskellige former for forløb eller købe sessioner fra gang til gang. 

Ved køb af et forløb, vil forløbet blive kontinuerligt og førstegangssamtalen blive gratis.  

Ved valg af sessioner fra gang til gang, vil prisen på førstegangssamtalen være 1450 kr. inkl moms. 


I får altid halvanden fagperson i Jeres forløb og i sessioner fra gang til gang.

Èn bliver Jeres primær kontaktperson, som I har samtaler og behandling med. Den anden fagperson fungerer som faglig sparringpartner i kulissen. Dette har vi valgt for at højne kvaliteten i vores arbejde og for at sikre at vi altid kommer omkring det pædagogiske, sygeplejefaglige og psykologiske, efter alle samtaler. 


Priser:


Forløb af 5 sessioner.

Denne anbefaldes som et start forløb. Når vi anbefalder at købe sig 5 sessioner, er det fordi vi ved af erfaring, at behandling af selektiv mutisme tager tid. Videre kan det være en hjælp til, at forblive motiveret for behandlingen at man har et forløb på minimum 5 sessioner.

Ved valg af dette forløb bliver førstegangssamtalen gratis. 

Vi har et familiefokuseret syn i vores behandling, og vil altid anbefale at minimum én samtale bliver en forældre-samtale. I som forældre skal også passe på Jeres mentale sundhed, for at passe på Jeres børn og trivslen i familien.


En session vare 60 min.

For 5 sessioner; 4750 kr inkl. moms.

Besparelse på 1450 kr, da førstegangssamtalen bliver gratis.


Forløb af 8 sessioner

Dette forløb, vil for nogen give mening både fra starten, mens det for andre vil være valget efter et 5 sessioners forløb. Ved valg af dette forløb vil du både få førstegangssamtalen gratis og spare 600 kr på forløbs prisen.

Vi har et familiefokuseret syn i vores behandling, og vil altid anbefale at minimum en samtale bliver en forældre-samtale. I som forældre skal også passe på Jeres mentale sundhed, for at passe på Jeres børn og trivslen i familien.


En session vare 60 min.

For 8 sessioner; 7000 kr inkl. moms.

Besparelse på 1450 kr, da førstegangssamtalen bliver gratis og spar yderligere 600 kr ved valget af 8 sessioner. Samlet besparelse på 2050 kr.


Én session, fra gang til gang.

Vare 60 min. pris 950 kr. inkl. moms.

Ved at vælge denne form, hvor man tilkøber sessioner fra gang til gang, vil førstegangssamtalen have en pris på 1450 kr inkl. moms. 

Ved dette valg kan man i perioderne mellem sessionerne, miste motivationen for arbejdet, og forløbet vil ikke blive kontinuerligt. Tilkøb til forløb:

I forbindelse med et behandlingsforløb, tilbyder vi også at tage med Jer til møder i vuggestue, børnehave, skole, PPR møder, eller andet. 

Her har vi en timepris på 800 kr inkl. moms. 

Ved kørsel til møderne; 

Gratis under 20 km fra Vejle ø.

Derefter 3 kr. pr. km. 


Tilkøb uden at være i forløb:

Også uden at være i et behandlingsforløb ved os, tilbyder vi at tage med Jer til møder i vuggestue, børnehave, skole, PPR møder, eller andet. 

Her har vi en timepris på 1450 kr inkl. moms.

Ved at vælge denne form, får man inkluderet en indledende samtale pr. tlf. på 30 minutter, hvor vi kan blive inddraget kort i dennes specifikke situation, dog skal I være opmærksomme på, at vi vil være mere generelle omkring vores viden og redskaber, i vores deltagelse.

Ved kørsel til møderne; 

Gratis under 20 km fra Vejle ø.

Derefter 3 kr. pr. km. 


Samarbejde med kommuner:

Hvis din kommune indgår i samarbejde med os, udregnes en specifik pris for et indivudelt tilrettelagt forløb til jer. Faktura sendes direkte til kommunen.

CVR nr:

Maya Thorup 41651733

Cindie Schmidt 40772006

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes